dijous, 18 de setembre del 2014

RACÓ DE BACO - CASA COLOM PARTIT INAGURAL

Dissabte torna la lliga per fi, el Racó i el Bar Colom seràn els encarregats d'obrir el campionat amb un duel que a priori està més igualat del que molts pensen. Pot ser l'actual campió siga favorit però una fluixa pretemporada li pot passar factura en una pista en la que molts jugadors encara ni han jugat desde que ha sigut reparada. A més a més per l'altra banda el Casa Colom ja no es un novato a la lliga, l'any passat van fer un digne paper amb el Bar la Plaça i enguany han fet un equipet aseat que pot donar guerra, les ganes de la gent jove i més en el partit inicial es notaràn de segur. Guillem arriba en un bon moment al duel, Manel i Marc Ortega son les dos bones incorporacions d'aquest equip que busquen refer-se després d'un mal any amb el Diesel safor. Per lo tant no hi ha res escrit i tot açò sumat a l'horari de les 14:30 que sempre ha sigut sorpresiu pot influir en el partit.
Per un altra banda també hi ha ganes de veure com respon un renovat Sport la Casa que finalment ademés de Carli s'ha fet amb Manu que pareixia tindre-ho tot fet amb Clinica Pego.
Pero sense cap dubte el partit de diumenge a les 12:00 serà el més interessant Almassera i Seguros Reale, els dos màxims favorits es voran les cares en la jornada 1, un dels dos podría començar ja amb desventaja el campionat, emoció garantida. Torne la lliga i torna la pasió per aquest esport, a gaudir cavallers!