diumenge, 6 de maig del 2012

ENROC I JAUME PALOP (0-1)

El dissabte es presentava interessantíssim al pavelló, el Racó si guanyava li treia 9 punts ja al Sanet i mantenia els 5 sobre Ferreteria a falta de 6 i del seu enfrontament directe. Però pronte aparexerien els mals pressagis, al arribar al pavelló la imatge de l'Almassera fent un partit entre ells feia saltar les alarmes, el Clínica Pego no s'havia presentat al partit i ja era la segona vegada que açò succeïa. Referent açò el reglament no diu clarament quants partits ha de no presentar-se un equip per ser retirat de la lliga, però de retirar-se el Clínica a tots els equips se li llevarien els punts aconseguits front a élls i açò beneficiaria directament al Sanet ja que al pedre els dos partits de lliga contra ells, no pedria cap de punt a diferencia de Racó o Ferreteria Bolufer. Personalment crec que seria molt lleig que una lliga disputada als terrenys de joc acabara decidint-se per una cosa així, siga qui siga el campió, i més quan moltes vegades s'ha criticat al "Poligon" com a equip de la direciva, quan l'any passat ja va pedre una lliga al pedre front a l'Onion & Back, un equip que no havia pagat els plaços d'inscripció de la lliga i que haguera pogut ser retirat del campionat, la qual cosa haguera pogut beneficiar al conjunt dels litres i així ser campions, pero la moralitat està per damunt d'aquestes coses i als amants de l'esport ens agrada anar el cap de setmana al pavelló i poder disputar el partit i no aplegar i quedarte fent una paxanga entre companys perque el rival no s'ha presentat, encara que et donen els tres punts.

Dit açò ens centrem al gran partit protagonisat pel Sanet i el Racó de Baco. La grada estava a reventar, l'afició no va decepcionar i va estar al costat del conjunt dels litres en tot moment, també el Sanet portava als seus incondicionals i el millor de tot es que no va haver cap tipus de problema entre seguidors rivals, com ha de ser.
El partit comenssava com estava previst amb el Sanet ben tancat i buscant la contra i amb el Racó portant la iniciativa i buscant el joc ràpid i explosiu. El problema es que en estos partits si el Racó marca avans pot inclus golejar-te però si no ho fa pot acabar inclus perdent a la contra i així va ser. Possiblement els de Maped hagueren pogut ixir més especulatius, més tranquils ja que 6 punts de ventaja son un bon matalaf, però no van renunciar al seu futbit i anaren pel partit per tractar de dexar la lliga mig embastada. Després d'uns primers minuts d'intercanvis de colps els dos equips es plantaven en 5 faltes i no massa claretat d'ocasions, fins que Puxer va tirar de veterania i jugant molt be d'esquenes va provocar un penal, Ruben "CR Sanet" xutaria fort però Mancana ixia al rescat i la parava. Més tard aplegaria un doble penal que tamb de nou Mancana parava, també Vic xutaria un doble penal però el baló ixia fora ajustat al pal. Les més clares per al Racó foren una contra on Torrat senanava sol cara porta però va ser derribat i el llançament de la falta va parar a la barrera.
A la represa el Racó es volcaria i el Sanet seguía molt ben tancat, buscant a la contra la velocitat de Ruben o els imprevisibles retalls del Gallo "Mista" i sobretot desofegant el joc amb un gran Puxer de nou jugant d'esquenes i donant-la de cara, en una d'eixes arribaria el gol. Falta treta cap a Puxer que l'adorm amb el pit i la aguanta i Ximolio que aplegava desde darrere aprofita que Gim tornava cansat per aplegar a la bona deixa de Puxer i a "quemarropa" fer l'1-0. A partir d'ací el Racó seguiria volcat cada vegada arriscant més, de res li valia la derrota, però ací apareixeria la figura del millor jugador del Sanet i possiblement de la lliga, Jaume Palop tirava de repertori per salvar els seus. Un xut creuat de Robles l'enviaba a corner, un corner es passejava per davant sense que Xipi aplegara, una bona acció de Torrat acabava picant-la però ixia desviada per molt poc i sobretot dos mans a mans de Vic que Palop treia primer entre les cames i després traent un cama espectacular. Alguna contra clara disposava el Sanet però era evident el Racó estava jugant desde feia minuts al camp rival amb la impotència de voler i no poder i veure com el porter rival els menjava la moral poc a poc. A la fi 1-0 i cruel derrota ja que el somni de la primera lliga haguera quedat molt a prop, a més a més a gos flac tot son pusses i la penultima jornada de lliga depara un decisiu Ferreteria Bolufer - Racó de Baco on el conjunt dels litres disposara de nombroses baixes i podria acabar jugant amb 5 o 6 homes jugant-se la lliga i per un altra banda el Sanet s'enfronta a l'Almassera que no es juga res i a més a més estan en festes d'Orba. Enhorabona al Sanet i al Racó a refer-se, també va caure així el Barça front al Chelsea però en condicions normals qui més vegades acaba guanyant es qui més ocasions crea, amb el permís de Jaume Palop, clar... L'equip haurà de donar-ho tot, perque depen d'ell mateix, seguix lider i a pesar de la malíssima sort encara esta a l'abast de la mà, inclus li valdria l'empat dissabte sempre que es guanyara a l'ultima jornada al Rafel. Ara més que mai hi ha que alçar-se perque aquest equip ja s'alçat altres vegades de finals perdudes cruelment als penals o lligues tirades just al final. Dissabte hi ha que anar amb tot perque l'equip pot ixir campió.
VIXCA EL RACÓ I LA PENYA

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran espectscle al pavello.

ojala sempre fora aixi

Anònim ha dit...

no se ki es el anónim de dalt pero opine el mateix.. jo anava a pata al pabeyo i desde el cuartel de la guardia sentia a laficio.. va ser un partidas!!
sous uns cracks i un ejemple a seguir dins del camp. I com dieu al reportatge.. mes val perdre la lliga creant ocasions i jugant be a futbit que com el Chelsea jajajaja

vinga que encara podeu!

Flac

Anònim ha dit...

cristiano mierda!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Flac com estan les primes? jajajaja

Anònim ha dit...

Ximet cabron... los viejos rokeros nunca mueren...

Anònim ha dit...

vinga xavals depenem de nosaltres y no es pot escapar, tota la lliga em sigut 7 jugadors y estem primers. gran aficio encara q no podia donar ordres perq no en sentien, parexia emery esper q no siga un presagi y a final de teporada pare al carrer jajajjaajajaja

MAPED

Anònim ha dit...

les primes... teniu la paella pagà si ens deixeu guanyar jajajajaja. despres una de cubates al tall.

flac

Anònim ha dit...

com esta el tema del clinica te sansió o no

Agapit ha dit...

si vas Flacman... una cubateta i et tires per latre costat ok?

Arseni ha dit...

el tema del clinica no es sap de moment, si l'equip s'arretira pues en principi es lo que dien que tots els li han guanyat els llevaren els punts fets contra ells, que seria una gran putà perque desvirtualitza la lliga, tambe seria el somni de tot Sanet i Negrals. Però en principi no s'han retirat que es sapia a dia de ui...

aficionat al futbit ha dit...

a falta de dos partits pense que si un equip s'arretira seria injust llevar punts... el més correcte seria donar per perduts els dos partits que li queden, pero llevar punts seria desmontar tota una lliga... lo que diga el reglament intern de la lliga... si traguen les normes internes, que deuen tindre pols i tot...

Agencia EFE del futbit ha dit...

El màxim mandatari del Clínica Pego, Nado Pa de Kil, ha comunicat ui de forma oficial que el seu equip no s'arretirarà del campionat de lliga, ja que saben que seria molt lleig a falta de dos jornades i que podrien exercir indirectament de jutges de lliga. Per lo tant i a expenses del que fassen la próxima temporada el conjunt roget va acabar la lliga de la forma més digna possible.

Anònim ha dit...

als amants de l'esport ens agrada anar el cap de setmana al pavelló i poder disputar el partit i no aplegar i quedarte fent una paxanga entre companys perque el rival no s'ha presentat, encara que et donen els tres punts.

Que te que vore que l'almassera vaja fet una paxangueta? si ja estaven canviats i tot pues ho aprofiten, no?

BAR L'ALMÀSSERA F.S ha dit...

Ara que anomeneu a l'Almàssera, no ens va molestar fer la paxangueta ja que erem 12 (massa per al partit) i a més després poguérem vore el partit de la lliga que va estar molt intens.

Abogat del Poligon ha dit...

Senyors de l'Almassera, no es cap crítica cap a vosaltres, que en seguida esteu a la defensiva i tal, no es cap crítica sino el contrari. Esta molt be fer la paxanga, per supost i més siguent molts com ereu, paxangueta, suaeta i a festes en més ganes. El que ens referim es que als que ens agrada l'esport i la competició, ens agrada anar a disputar la jornada on et jugues els punnts i tal. Imagineu-se que en ves de dissabte haguereu jugat diumenge de matí i que en ves de 12 n'haguereu sigut 7 o 8, pegueu la matinada i no podeu jugar, haguera sigut una putada. Pero be, per sort esta tot aclarit ja o aixo pareix, ara simplement que guanye el millor.

Anònim ha dit...

No es molt normal que un equip no es presente una setmana,justament contra els liders, a la próxima es presente amb gent que tot l'any porta jugant a futbol (i es mig equip), que a la próxima no es torne a presentar... conforme esta tot de apretat, lliga i pixixi, aixo no desvirtua la lliga?no afavoreix a ningú? aço es poc serio...

Anònim ha dit...

al qui li pique sobretot a CARLES que la deportivitat la te al cul com el coneiximent.
El clinica no va jugar contra el poligon per que al senyorets no van voles esperar-se els 10 minuts corresponents ( confirmat per els jugadors del clinica ) per el poligon millor 3 puns sense jugar partit no presentat del clinica el primer i 3 gols per ha Robles no es correcte.
Dissabte el clinica es presenta amb un jugador segon partit no presentat i els 3 gols per ha Nilo tampoc correcte.
Les normes de ARSENIO LES CORRECTES NO LES INTERNES DEL COMITE el clinica es descalificat i sols es lleven els punts de la segona ronda.
i tornant al principi CARLES NO APROFITES NI PER CRITICAR TONTO LABA MOLT BEN JUGATS ELS MINUTS DEL DISSABTE

BAR L'ALMÀSSERA F.S ha dit...

Als de l'Almàssera no ens ha molestat res, i tampoc hem entrat a la defensiva. Simplement hem dit que no ens va molestar baixar a jugar perquè volíem vore el partit de després.

També dir que CARLES a nosaltres si que ens va explicar les coses clares; amb les dificultats que té ara a les acaballes de la lliga. A nosaltres també ens agradaria aplaçar el partit contra vosaltres (el Racó de Baco), però també ens va dir que no podíem, i ahí ho hem deixat, perdrem i punto.

Respecte al pixixi, igual si haguérem jugat contra el Clinica, Nilo hauria pogut fer quatre o cinc gols, mai és sap, així que no crec que això justament beneficie a Nilo.

Gim ha dit...

Ací hi ha molt de valent en anònim que després va donant la mà quan ja ha guanyat un partit o quan eixa semana li han anat be les coses, això es el que opine jo. Si el Clinica es presenta o no, el Racó de Baco te ben poca culpa. El dia del Clinica - Racó sabudet, el Racó volia jugar però passats els 10 minuts, Grill jugador numero 10 es va picar en els seus companys i sen va anar, després va aplegar un altre i ja hagueren sigut prou però Jose "Grill" sen havia anat i la Fullana va dir que no podia estar esperant-se tot el matí que retrassava tot, etc. etc. Pel que fa a jugadors que van quan poden, m'incluixc, cada un te les fitxes que té i les aprofita quan vol o quan pot, no son fitxages de fora de plaç ni res. El dia que Clinica li guanya al Sanet jua Alex i fa tres gols, mala sort perque eixa semana l'Orba descansava a la lliga, encara que per a vosaltres supose que serà poligonato o algo d'aixo. Nando el Roig també juga al Verger i va jugar contra el Racó. Respecte a lo de Nilo pues l'home no te culpa de que es puguen apuntar els tres gols a ell, es de veres que igual jugant n0'haguera pogut fer 4 o 5, qui sap... Pel que fa al zamora no hi ha queixes? serà que Mancanera porta massa ventaja...
Jo em llimite a jugar i si faig la cronica d'algun partit, la faig perque he estat present, procure ser objectiu i al mateix temps parlar e informar del meu equip, perque aquest blog es sobre del meu equip sobre tot. Però açò ja comença a donar agonia, amb tant d'anonim listillo i tanta falsedat. Per la meua part vaig a seguir llimitanme a jugar que es el que m'agrada i quan tot acabe felicitare al campió o ho celebrare si em toca a mi. Però qui tinga tanta queixa darrere queixa que agarre el bou per les banyes, que vaja de cara i diga: vull portar la lliga jo l'any que ve o que es monte una lliga al seu poble. Carles serà com serà però està portant avant la lliga amb prou d'esforç, ell no te culpa que s'arretiren uns o altres i més que no jugaran l'any que ve per falta de patrocini, segur...

Gim ha dit...

El Poligon l'any passat haguera pogut reclamar que l'Onion no havia pagat l'inscripció i haguera pogut ser retirat de la lliga i amb eixos punts haguera pogut guanyar-la però qui vol guanyar una lliga als despatxos quan la perduda dins del terreny de joc? Gent que deixa molt que desitjar en la meua umild opinió, en el seu dret estaràn i si ho fan, es cosa d'ells ahí no entre perque no es cosa meua. Es increible que s'estiga difamant per ací al Racó quan lo unic que ha fet mal es liderar la classificació fins a dia de ui sense trampa ni cartó i qui vulga voreu d'un altra manera o te molt mal pedre o no se que pensar. I en açò calla que ni soc retor, ni politic, ni pretenc donar llissons per ahí. Com he dit jo em llimite a jugar i si escric ací es per informar o divertir a la gent, mai en cap cas per crear polèmiques. Dit açò si algu vol convidarme a una calsberg quan em vega... no li fare el lleig jajaja

Frank ha dit...

Gim tens rao juge en el sanet els comentaris son un poc fora de lloc sobre tot si falten.
El que tens que entendre es que si pasen coses com el partit que no es juga tots rasquem a vore si es pot traure algo.
En definitiva vaig tindre molt de gust de jugar el disabte per que crec que el partit va ser molt igualat i net.
Gim si pases per el rafol amb la bici saluda

poligoner!! ha dit...

quin jaleo!! aixo que es?? xe dediqueu-se a jugar a futbit i a gunayar als terrenys de joc... ja esta bé de plorar tots redeu!! guanye qui guanye serà mereixcut campió però les lligues no es guanyen als despatxos... però cadascú valore la seua ética...

Gim ha dit...

Si ho he dit Frank, cada un esta en el seu dret de reclamar el que crega que li pertany i per això he dit que ahí no entre, però s'esta fent ací una fogata que no toca i encara van tirant gasolina en lo cara que va jajaja. Xe no et vaig tu! d'aci un rato pot ser torne a passar jajaja

Frank ha dit...

Gim solucionat la lliga per volsaltres i la copa per ha nosaltres
ens farem una verda amb el gallo

Anònim ha dit...

hola a tots... jo no vull entrar en polemiques pero aixo d,aplicar el reglament estaria be si aquesta lliga fora una lliga on es jugaren coses importants pero es una lliga local xiquets i q per culpa d,un equip q no es presenta ganye un equip q no seu ha guanyat al camp no seria etic la veritat..es l meua opinio dit aixo que guanye el millor.I FLAC Q NO M,ENTERE Q ET VENS ET VULL ATOPE PER AL DISSATE!!!!
VALER

Pippen ha dit...

Xe Valer tanca el pic!!!!!!!!
jejejee

Anònim ha dit...

jajajaja trankil mister ke esta banda de xavalinets no em compren tan facilment... (bueno el gim si men paga una meu pensare) jajajajaja

vinga disfruteu del futbit que Valer te rao. Al fi i al cap es una lliga local on anem a pasar-ho be.

Maped si no el renoven vols ser el traductor de Valer? jajajaja


flac

Gim ha dit...

jajajajajajaja estos últims comentaris son lo més bonic del futbit, dins del terreny cada un defen els seus interesos, competint al màxim però una vegada fora l'esportivitat ha de reinar per damunt de tot.
Com ja me cansat de dir i com be diu Valer, que guanye el millor però es una llastima que s'estiga empanyant aquest emocionantíssim final de lliga per tercers equips que no estan en la lluita del titol i per qüestions extraesportives.
No estaria gens mal Frank, no estaria gens mal... La qüestió es que pugam guanyar algo que ja fa anys que ens quedem en la mel als llavis, que si finals de copa perdudes als penals, lligues tirades a última hora... Però be, algun dia aplegarà, tan de bo siga enguany.
Flac com volies primes mentres jo corria per salomona ah?!! tu lo que volies era deixarme sense oxigen avore si magarrava una torba i no juava dissabte, galandran...

gallo ha dit...

ser amic del gim alfa ser millor persona.. mista

Anònim ha dit...

ya pipen xuplam un ou!!!!jajajjaja

Anònim ha dit...

el chipi te piba!!!

Torrao ha dit...

lo de xipi es més fort que cualsevol polemica al campionat

gim ha dit...

lo de german també em pareix prou fort pero be k faça el que vullga

aficionat raco de bac ha dit...

quan juga el Raco de Bac està notan-se que la grada comença a agafar color... això es bo!!jajaja vinga xiquills!!!! a per la lliga!!!!