dilluns, 20 de gener del 2014

JORNADA REDONA (12-0)

El conjunt dels litres va complir i va conseguir vencer aumentant el seu golavertage i deixant la porteria a zero que era el que importava. Açò sumat a l'empat entre Laguar i l'Almassera deixa la lliga en un puny a falta d'una jornada per acabar la primera volta amb els tres equips empatats a punts.
El partit va estar marcat per la baixa del porter rival que va fer que el Xon després de 11anys tornará a vestir-se de curt i per a la inactivitat que portava no va estar mal però va pagar el sobresforç.
La propera setmana l'equip tindrà un complicat enfrontament front un Autocesar que ve en linea ascendent i arriba al partit amb confiança després de vencer al Miracle. Els de Puig amb una victòria podrien acabar liders la primera volta, algo anecdòtic però molt positiu per tal de encarar la segona volta, l'Almasera ha de dscansar i ahí es on tant el Racó com Laguar tractaràn d'aprofitar per traureli punts als orbencs. Encara queda molta lliga però aquesta jornada pot ser molt imprtant per al devenir del campionat, l'equip entrenarà demà a les 19:30 a la ciutat esportiva del poliesportiu.

VIXCA EL RACÓ I LA PENYA!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta pagina antes molava mes quan el calendari de les proximes jornades estava actualitzat!!!

jefe de prensa ha dit...

Ja ho tens fiel seguidor

Anònim ha dit...

així m'agrada, es que vos tenim que donar canya com a Raul?jujujuju