dilluns, 14 de maig del 2012

A un pas del somni!! (5 -2)

Gran partit el disputat dissabte al pavelló de Pego. Possiblement, un dels millors partits del Racó de Baco aquesta temporada, per el plantejament, per l'esforç dins el camp i el desenllaç de l'encontre.
El partit començava molt igualat, el Ferreteria i el Racó realitzaven un plantejament molt correcte, i tractaven d'arribar a la portería rival sense descuidar la defensa, ja que adelantar-se en el marcador era molt important. Així, d'una treta de còrner, Pipps li la deixava a Robles al peu per a que d'un toc l'enviara a l'escaire d'un Flac que poc podia fer, el Racó s'adelantava 1 - 0 en el marcador. Però el Ferreteria no baixava els braços i es llançava a l'atac, i en un llançament desde la frontal li caia el rebuig a Miquelet a una banda que li la deixava a Valer dins l'area per a que batirà a Mancana possant l'empat al marcador 1 -1.
Així, arribavem a falta de pocs minuts per al descans, i en una galopada per la banda, Pippen es desfeia de la marca de Borrosc per plantar-se davant de Flac i deixar-li-la a Belleti per a que l'enviara a la xarxa amb el 2 - 1 al marcador. Jugada amb polèmica ja que el Ferreteria reclamava que amb l'esprint de Xarly l'esfèric havia ixit fora del camp, pero l'arbitre deixava seguir i arribava el gol del Racó. Aquesta jugada portaria les protestes del Bolufer i acabaría amb l'expulsió de Lucas. Així s'arribava al descans.

A la represa, el Racó dispossava de minut i mig front a 4 homes fins que es complirà l'expulsió i les ordres de Maped eren clares, marcatge individual a l'home i Xà a correr darrere l'esfèric per recuperar-lo i tractar de trencar el partit. Xà tenia les ordres clares i no va fallar. En un àtac del Ferreteria que acabava en les mans de Mancana, Xà llançava el desmarc a l'espai, Rafa no fallava i li enviava l'esfèric a l'esquena de la defensa, Xà la punxava, es regirava de la marca dins l'àrea, i amb retalls suaus es desfeia de tots i batía a Flac per baix, supossava el 3 - 1, i l'alegría inundava el banquill litrer. El Racó tenía clar la resta de partit, tenía que matar l'encontre a la contra. Així dispossaven de dos jugades claus que no aprofitaven, i desprès de desperdiciar una contra dos per a un arribava el gol de Bolufer que posava l'esfèric de forma magistral per dalt de Mancana retallant distàncies, 3 - 2. Quedava molt de partit, però apareixia Lionel Xipi, cabalgada en solitari a la contra, es planta davant de Flac i amb sang freda deixava una vaselina per a la història. Màgic Xipi! Amb el 4 - 2 al Ferreteria no li quedava una altra que llançar-se a l'atac amb tot perquè ja jugava contrarellotge, i el Racó disposaria de varies contres per poder tancar el partit, i així arribava el 2º gol de Robles, que tancava el partit batint a Pablo i deixant el 5 - 2 final.

Molt bon partit per part dels dos equips, molt intens i tens que refleja la rivalitat que han compartit els dos equips aquestos últims anys. Al final de l'encontre molts jugadors dels dos equips reposaven forces i revivien jugades del partit a la barra del Brooklin on la nit es va fer llarga deixant moments per al record.

Amb la victòria del Sanet per la mínima contra el Rafel 3 - 2, deixa el desenllaç de la lliga per a l'última jornada. El Racó obrirà la jornada contra el Rafel a les 14:30, buscarà la victòria que els porte a la seua primera lliga, però un empat els faria campions. Mentre que el Sanet esperarà la derrota del Racodebac per a apurar les seues opcions de ser campions i desprès doblegar a l'Almassera de Tormos per buscar la lliga a les 17:30. A més, en aquest encontre hi haurà una lluita molt bonica per al trofeu de màxima golejador entre Ruben i Nilo, tot i que Nilo adelanta a Ruben amb 5 gols, aquest tractarà de plantar cara fins al final. Per altra banda Rafa sembla que s'alçarà amb el trofeu de menys golejat ja que disposà de una ventaja de 17 gols davant del seu perseguidor.

Tots els partit es disputaràn a la trilladora aquesta jornada, així que tocarà seguir patint una jornada més per tractar de ser campions. Vixca la penya i el futbit!!!


11 comentaris:

Pardesa ha dit...

És del Poligon, Arseni és del Poligon, és del Poligon, Arseni es del Poligon!! jajajajaja

un fan ha dit...

jajajaja amb retalls suaus

grande xá!!!

Paulo Roberto ha dit...

Despues de leer la cronica del partido les prometo que el proximo partido ire a la trilladora para observar en directo a ese Xa. Necesitamos un pivote ofensivo para el proximo curso en el Pozo Murcia y segun la notica parece que reune todos nuestros requisitos para formar parte de plantilla del proximo curso

Anònim ha dit...

com va quedar el sanet crec que Arsenio els va tirar una maneta. que sabeu?

aficionat al futbit ha dit...

si... anaven 2 - 2 contra el Rafel, van marcar el 3 - 2 i Arseni va pitar el final quan encara faltaven 4 minuts de la segona part... pero no pasa res... la semana que ve mes...

Xibattaglia desde Roma: ha dit...

Després de les debacles futbolístiques viscudes en els últims tornejos internacionals la Gazeta dello Sport ha publicat que la Federació Italiana de Futbol està interessada en contractar els serveis del tècnic del conjunt litrer Maped. El president de la Federació ha declarat: "Després de l'ultim partit contra el Ferreteria Bolufer em vist que es tracta d'un tècnic amb un estil propiament italià, i és més econòmic que Mouriny... seria interesant comptar amb ell per la pròxima eurocopa.

Enhorabona litrers!!! jejejeje

Anònim ha dit...

yeee cracks!! molt bon partit! va estar molt guapo! teniu ke perdonarmos els incidents tipics del nerviosisme, la expulsio de lucas, valer xillant, kiko, etc.. jo crec que va guanyar el millor, encara que el gol de Pipen no fora masa "legal", pero que es un detallet sense importancia, sense eixe gol, pense que haguereu guanyat igual. Vareu fer un partit molt correcte.
Enorabona a tots, i a guanyar el disabte xiquills!!
-Gim, cuant pases per salamona portat una birreta home!
-Xa, eres un cabro, sas que tinc les pates llargues i em fas un canyet... DESCARAT! JAJAJAJA
-Xipi, em vas enganyar cabro, volies ferme una vaselina i li vas pegar mal! pero bon golet de totes formes.
-Robles sense tu el ekip aniria coixo, GRAAAAAAAANDE!!
-Pipen eres noble, i bona persona, aixo el fa mes gran jugador.
-Mancana... pares hasta lo que va fora cabronet, avore si un dia quedem i mensenyes!
-Malvado, no punxes a kiko jajajajaja. Eres un crack
-Mister, tens un ekipaso, pero sense tu serien com els xikets de lescola, tots darrere del balo! cuant se te acabe el contrat el fixare per a escalar, aixina seras mister meu tb.

au.. ja no dic res mes. ENORABONA I A GUANYAR DISABTE!

FLAC

Xibattaglia des de Japó ha dit...

Trobe que el flac vol que el convideu a alguna paelleta...

Anònim ha dit...

he decidit compareixer en roda de prensa per a descartar la meua ixida del club, e rechasat la oferta italiana, perq en dec a uns colors, q despres de 6 anys puc dir orgullos q estem a un passet de conseguir lo q tant esforÇ ens a costat

vinga xiquills el dissabte a confirmar la victoria

MAPED

Gim ha dit...

No hi ha res fet, ara més que mai a per totes, estare a madrid però confie plenament en aquest equip. A vore si es de veres que per fi ens toca!! gracies Flac i Xí, a part de craks sou millors persones i aixo vos fa més grans

Pippen ha dit...

Gracies Battaglia.
Gracies Flac.
Valeret: xupam un ou, jajajajaja es broma!!