dilluns, 20 de setembre del 2010

CAMPIONS DE LES 24 HORES LOCALS!!!!!

AMB LA SAVIA JOVE TOT ES POSIBLE!!!!
Amb aquestes paraules abandonaven els aficionats el Pavelló desprès de que el Poligon alçara el seu primer titol, guanyant un torneig un poc descafeinat per la falta de dos grans de la lliga com el Segui i el Balbino, pero demostrant que tot i la renovació de l'equip esta temporada per les baixes d'homes importants com Robles i Carli, l'equip s'ha recomposat amb canterans i s'ha tornar a fer un bon conjunt que aspira a superar-se de nou.
Els de Maped jugaren un gran torneig, golejant en la fase de grups per 6 - 0 al Gresmar, 4-0 al Construcciones Almunia i 5 - 2 a Sports la Casa en un partit molt intens a la 1 de la matinada. Desprès de passar com a 1er de grup i amb el Trofeu Mancanera a la butxaca amb la gran actuació del gran Antoni Robles fent-se un gin-tonic mentre Sports la Casa era golejat per el Poligon.
En quarts golejaren per 7 - 3 al Camping Olé, i tragueren forses per tornar a guanyar a Construcciones Almunia en semis per 5 - 2, on les cames ja flaquejaven.
En la final, un 6 - 0 per despedir un gran torneig, o l'equip ha demostrat que ha guanyat pegada amb Vic, German i la reincorporació de Chipi, i toc, ja que l'esfèric portava el nom del Poligon gravat a foc.

Disabte els de Maped faran l'ofrena dels trofeus al Poligon a San Patx a les 10:30 amb un bon esmorçar i dinar a Forna al Xiringuito del Castell.

AMUNT POLIGON!!!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

em fa mal tot.. a mes tinc una distenció a la pata eskerre! aixo es un sintoma clar de vellea!

flak

Pablit ha dit...

Enhorabona xikills!!! Vaig apostar per vosaltres a unibet, però no he guañat molt ja que ereu clarament els favorits...a vore si enguany es trenca per fi el gafe de segundons i ho guañeu tot ostia...vingaaaaaa, el disabte ho celebrarem a les profunditats...

Tot el poligonisme ha dit...

Per favor, es prega que la Història del Poligon III ixca ja a la llum!!! La espera està siguent interminable, no mos feu patir d'esta manera...encara que siga un altre trailer consistent per al disabte...seria impactant...ahi ho dexe caure...

Anònim ha dit...

Es nota la mà del nou delegat i segon entrenador Ferrer.

Anònim ha dit...

Enhorabona! La remodelació de l'equip ha sigut per a millor, ja era hora que es llevareu de damunt a Carli.

Jordi

Anònim ha dit...

impactant!!! per fi un titol, ja era horaaaa. siga quin siga maldites finals x fiiii!!!
disabte a la presentació a pasar-ho mel xo a la nit a dormir q dumnge comença la lliga vingaaa

cicatriz ha dit...

com mola ser del Poligon xe!

Canari ha dit...

Ie felicitats xavals desde suecia!!!!!!

Anònim ha dit...

ya es pot votar en la secció enquesta!!!

Canari ha dit...

Sa notat el ti manki no?
PD: Ferrer no era la mascota? Jaja

Anònim ha dit...

el ti manki sa notat molt!! les barres continua tocant-les molt be!! Si no fora per el Gran Ablanedo i L'autentic Flac!!!

Anònim ha dit...

manki? trob q encara estan esperanlo

Carli ha dit...

El flac??? pero si jo el vaig vore 10 minuts i era un colaor!!!! Al final està convidat pal disabte o ke?? jajajaja

victor gimenez ha dit...

vinga poligon!!!

Anònim ha dit...

pues clar, el flac a firmat un precontrat en el poligon. i jugara quan el necessitem i sino sera fixe a cenes i dinaes lo q nose este disabte com eu te xq li ancantes les montanyes

Anònim ha dit...

soc robles, si es penseu que vosaltres sou els unics que sabeu trencar cames la porteu clara, avore si vos trenque yo la cara a vosatros idiotes

Anònim ha dit...

jajajajaja no mos fases riure pringat!!! ves a plorar-li al teu amic saoro i resa x malvat